Videokonferens gör det enklare och billigare att träffas

Smart utrustade rum gör det enkelt med interaktiva möten vilket spar tid och miljö. Geografiska avstånd behöver inte längre vara ett problem. Via video finns ni alltid nära era kunder, samarbetspartners och medarbetare, oavsett vart ni befinner er. De interna processerna förenklas och blir personliga tack vare visuell direktkontakt. Kvalitativ ljud- och bildöverföring är grunden för ett optimalt interaktivt samarbete och med ett brett produktsortiment och tjänster i världsklass skapar vi unika lösningar som ger alla smarta fördelar.

I ett virtuellt mötesrum kan flera deltagare samlas oavsett vilken utrustning eller hur avancerad deras utrustning är. Det gör att företag och organisationer kan ha interaktiva möten med utrustning som vanligtvis inte är kompatibel med varandra. En PC kan t ex ansluta via MS Lync eller WEB RTC till samma mötesrum som ett Polycom- eller Ciscosystem. Det blir också möjligt att dela dokument oavsett vilken videoklient som används. Tjänsten inkluderar inspelnings- och ordförandefunktion, streaming och säkerhetsfunktioner för att låsa ute obehöriga. Den här virtuella lösningen är molnbaserad och finns tillgänglig överallt och när som helst. Antalet och funktionsutbudet kan anpassas efter era behov.

Interaktiva lösningar

En interaktiv skärm (även interaktiv display), är ett pedagogiskt undervisningsverktyg och/eller mötesverktyg som används i skolor, på företag och i andra organisationer och verksamheter. Den interaktiva skärmen, tillsammans med en pedagogisk och intuitiv mjukvara, är lärarens eller mötesledarens verktyg för att skapa kreativa utbildnings- och mötessituationer och för att organisera och strukturera sina olika verksamheter.

Hur fungerar en interaktiv skärm?
En interaktiv skärm ser ut som en tv-skärm där ljuset kommer inifrån skärmen. Det finns interaktiva skärmar som kan styras med fingrarna och skärmar som även har ett aktivt pennfack.

Digital Signage

Föredelarna med digital signage är många. Med digitala skyltar kan du snabbt och enkelt uppdatera meddelanden och anpassa dem till olika områden och mottagare. Det kan röra sig om mindre digitala informationsskyltar utanför konferensrum eller stora skärmar med välkomstmeddelanden i entréer. Vi har all hård- och mjukvara som behövs för att snabbt kunna uppdatera informationen på olika skärmar och monitorer.

Man kan visa film, ljud och bild, webbsidor, pdf:er, html och alla typer av Office-dokument utan att det krävs en separat server eller annan IT-infrastruktur för att skapa en professionell plan för er visuella kommunikation.

Konferenslösningar

Skapa en mer produktiv och effektiv arbetsmiljö för era medarbetare genom att optimera och förbättra användningen av era mötesrum.

Med vårt stöd kan du förenkla kontorsprocesser som fördelning och bokning av mötesrum. Det ger en mer produktiv arbetsmiljö för dina kunder och identifierar möjligheten att använda ditt utrymme på ett mer effektivt sätt, med möjlighet att minska kostnader. Våra anpassade lösningar ger praktiska fördelar för dina medarbetare för dina medarbetare och mätbara fördelar för din organisation.

Kontakta oss om hur vi kan hjälpa dig att utnyttja ditt arbetsutrymme på ett mer effektivt sätt.